Καλύμματα Πισίνας

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ (Slats Covers)

Σε συνεργασία με την εταιρεία T & A Βελγίου μπορείτε να επιλέξετε το τύπο του αυτόματου καλύματος που ταιριάζει στην πισίνα σας.

Αυτόματα καλύματα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Αυτόματο κάλυμμα πισίνας σε θάλαμο κάτω από το νερόΑυτόματο κάλυμμα πισίνας μέσα στις σκάλεςΑυτόματο κάλυμμα πισίνας στο τοιχίο

        Μέσα σε Θάλαμο                       Μέσα στα σκαλιά                              Μέσα στο τοιχίο

 

Αυτόματα κάλυμμα πισίνασ πάνω από το πυθμένασ Αυτόματο κάλυμμα πισίνας μέσα στον πυθμέναΑυτόματα κάλυμμα

   Πάνω από τον Πυθμένα        Μέσα στο πυθμένα.

Αυτόματα καλύμματα πάνω από την επιφάνεια του νερού

Αυτόματο κάλυμμα πάνω από την επιφάνεια του νερού  Αυτόματο κάλυμμα

 

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Αξίζει να επιλέξετε ένα προστατευτικό κάλυμμα πισίνας για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον επειδή θέλετε ένα προϊόν, το οποίο να είναι ασφαλές, έτσι ώστε να εμποδίζει τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια ζώα από πιθανή πτώση στην πισίνα. Συγχρόνως ψάχνετε για ένα κάλυμμα, το οποίο να προστατεύει την πισίνα από τυχόν σκόνες και τις ακαθαρσίες που μαζεύονται λόγω του ανέμου είναι ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημά του. Το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας της εταιρίας μας πληροί και τις δύο αυτές προϋποθέσεις.

Τα προστατευτικά καλύμματα πισίνας εκτός από το γεγονός ότι κρατούν την πισίνα καθαρή, μειώνουν στο ελάχιστο την απώλεια νερού λόγω εξάτμισης. Επίσης μειώνουν και την χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού της πισίνας. Το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας είναι σχεδόν ίδιο με το χειμερινό κάλυμμα προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες. Παρόλα αυτά υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο. Το χειμερινό κάλυμμα προστατεύει την πισίνα από ακαθαρσίες αλλά δεν παρέχει ασφάλεια από πιθανή πτώση ανθρώπων και ζώων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Κάλυμμα πισίνας Χειμώνα

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΑΤΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Τα ισοθερμικά καλύμματα πισίνας διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία του νερού της πισίνας σας κάνοντας έτσι μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας ιδιαίτερα στις θερμαινόμενες πισίνες.

ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΘΟΛΟΙ