Αυτόματες Σκούπες

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΡΟΜΠΟΤ)

HAYWARD EVAC

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ H EVAC είναι μια απο τις προηγμένες αυτόματες σκούπες καθαρισμού της Hayward. Είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε τελική επιφάνεια πισίνας προγραμματισμένη να καθαρίζει αποτελεσματικά των πυθμένα σε πισίνες έως 100τμ επιφάνεια. Φέρει νέο υδροδυναμικό σχεδιασμό, τζάμι μπροστά για τον οπτικό έλεγχο των φίλτρων και χαμηλή τάση λειτουργίας - κατανάλωση ενέργειας. 

 

HAYWARD EVAC - PRO

Η τελευταία λέξη στον καθαρισμό...

Η Εvac – pro είναι το καινούργιο μοντέλο αυτόματης σκούπας καθαρισμού πισίνας της Hayward. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο τελικής επιφάνειας (διαστάσεων έως 7m x 14m) και είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει αποτελεσματικά όχι μόνο τον πυθμένα της πισίνας αλλά επίσης τα περιμετρικά τοιχία της καθώς και τις γωνίες της σε χρονική διάρκεια 4 ωρών. Όλα συμβάλλουν και συνηγορούν υπέρ ενός τέλειου αποτελέσματος. Το ρομπότ Evac - pro έχει την δυνατότητα επιλογής 3 προγραμμάτων καθαρισμού, επιπλέον σύντομο ή πλήρες κύκλου καθαρισμού, νέο υδροδυναμικό σχεδιασμό, τζάμι μπροστά για τον οπτικό έλεγχο των φίλτρων της και χαμηλή τάση λειτουργίας  - μικρή κατανάλωση ενέργειας.

 

 

 HAYWARD SHARKVAC XL PLUS

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤH SharkVac XL plus είναι η νεότερη έκδοση της αυτόματης σκούπας TigerShark. Διαθέτει καλώδιο 20m και είναι κατάλληλη για όλες τις τελικές επιφάνειες πισίνας. Χαρή στην χρίση προηγμένου λογισμικού καθαρίζει τον πυθμένα και τα τοιχία της πισίνας σε χρονικό διάστημα 3 ωρών. Έχει επιπλέον 3 προγράμματα καθαρισμού όπως επίσης και την δυνατότητα για σύντομο πρόγραμμα καθαρισμού. Όπως και τα δυο προηγούμενα μοντέλα διαθέτει υδροδυναμικό σχεδιασμό και τζάμι για τον έλεγχο των φιλτρων.